10 Food Confessions

Afgelopen zondag startte Leonie van de blog gewoonwateenstudentjesavondseet de tag ’10 food confessions’. Super leuk.Dus die heb ik ook maar even ingevuld.

Enjoy deze met-de-billen-bloot sessie.

En vergeet ook vooral jouw confession(s) niet te delen. Ben ik super benieuwd naar. Sharing = caring:-)

 1. Toen ik nog in de horeca werkte snaaide ik in de keuken vaak stokbrood met kruidenboter uit de mandjes die ik van tafel haalde… echt best smerig, haha
  En oh ja, ik heb ook nog in een poepchique restaurant gewerkt waar ik witte handschoentjes aan moest en alleen bestek mocht indekken en broodjes uitdelen (iedereen z’n eigen taakje)… imagine… en ik vond het VRESELIJK!
 2. Ik kan vlees eten als een vent. Je maakt me intens gelukkig met tournedos, entrecote, lamskoteletten enz. Als het maar rood vlees is:-) Ik eet tegenwoordig overigens weinig vlees want neem liever eens in de zoveel tijd écht goed vlees dan vaak een smakeloos taai stuk uit de supermarkt.
 3. Mijn hersenen weigeren mijn hand naar m’n mond te brengen als er bloedworst of oesters in mijn hand zitten. Ik krijg het gewoon niet voor elkaar om dat überhaupt te proeven.
 4. Ik geef zonder blikken of blozen veel te veel geld uit aan Le Creuset pannen maar ben intussen te gierig om een kwalitatief echt goede sauspan en koekenpan aan te schaffen
 5. Käsekrainer is mijn ultieme alcohol-snack. Ik at deze (te) vaak toen ik in Wenen woonde. Het is een worst waar kaas in zit en die omwikkeld is met spek. Moddervet maar o zo lekker:-)
 6. Als ik moe ben en geen inspiratie heb eet ik stiekem best vaak m’n ontbijt ook als avondeten; yoghurt met fruit. En daarna snaai ik dan nog wat handjes noten.
 7. Single zijn is fantastisch…maarrr niet als het om koken en eten gaat. Zo saai elke avond voor me, myself and I koken. Kan er echt van genieten om voor mensen te koken en wat liefde en kusjes op een bord voor te schotelen. Dus single, knap en intelligent mannelijk Amsterdam, meld je aan! (nee natuurlijk niet… doe ff normaal, haha)
 8. Ik kom al aan als ik naar eten kijk. Veel sporten dus (vind ik gelukkig heel leuk) en altijd op m’n eten letten. Dat betekent elke ochtend fruit met yoghurt en elke middag een salade
 9. Ik ben dus verslaafd aan kaas, maar dat is geen verrassing. Moet mezelf vaak inhouden om niet op elk gerecht iets van kaas te doen. Ik zou trouwens geen relatie kunnen hebben met iemand die geen kaas eet;-)
 10. Ik eet vaak pas tegen 21:30 uur.

Zo dat waren ze. En ik heb nog moeten kiezen ook want had veel meer confessions!

Heb jij ook zulke food/keuken confessions? Deel ze door een reactie achter te laten. Vind ik super leuk:-)

(Visited 622 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *