Champignonburger met zoete aardappel en geitenkaas

Dit gerecht is een van de meest verrassende van afgelopen tijd. De champignonburger met geitenkaas, honing en tijm van Van Koolen 1981 isecht de bom! In mijn vlog gaf ik al aan dat ik dacht dat dit gruwelijk lekker zou zijn. And it is!! :-)

Ik combineerde hem met zoete aardappel, extra champignons en zongedroogde tomaten voor de zoute bite. VERRUKKELIJK!

recept champignonburger met zoete aardappel, geitenkaas en zongedroogde tomaat

Alle fervente carnivoren, doe me een lol en probeer deze vega burger een keer. Ja, ik ben ook altijd sceptisch over vega burgers maar echt… het is goddelijk. Enne, we hebben het hier niet over tofu he….we’re talking champignons:-)

Ingrediënten voor 2 personen

  • 12 plakken zoete aardappel
  • 2 champignonburgers met geitenkaas, honing, tijm en walnoten
  • 6 zongedroogde tomaten, in stukjes gesneden
  • handje veldsla
  • 8 a 10 kastanje champignons, in vieren

Aan de slag

Verhit wat olie in 2 koekenpannen.

Bak de champignonburgers samen met de champignons in de ene pan en de plakken zoete aardappel in de andere pan. In een minuut of 4 a 5 is alles klaar.

Leg 3 plakken zoete aaardappel in het midden van de borden. Leg hierop de champignonburger en veldsla. Maak af met de overige 3 plakken zoete aardappel.

Verdeel de champignons en zongedroogde tomaten erover. Beetje zeezout en smullen maar!

 

(Visited 352 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *