Ei pocheer zakjes

Oke, ik geef het toe. Dit is best een beetje cheating. Maar echt, het lukt me gewoon niet om eitjes te pocheren. Ik heb het allemaal braaf geprobeerd. Water koken, azijn erbij, draaikolk maken en daar je eitje in laten glijden. Recht uit de eierschaal, via een schaaltje, via een glaasje. I tried it all, maar het gaat gewoon altijd mis:-(
En aangezien ik gepocheerde eitjes wel echt goddelijk lekker vind moet ik me laten helpen door deze zakjes. En dat werkt perfect.
Dus waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? 

favorite ei pocheer zakjes

Je zet dit zakje in een glas, breekt het ei erin en laat hem voorzichtig in kokend water zakken. 5 minuutjes later heb jij een heerlijk gepocheerd eitje.
(Visited 462 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *