Maisbrood met krabsalade

Zoals veel mensen weten (of zien) eet ik dus eigenlijk praktisch nooit brood. Je ziet mij overdag voornamelijk aan de yoghurt of sla. Niet dat ik brood niet lekker vind, integendeel, I love it. Heeft meer te maken met nr 8 van mijn 10 food confessions😉
Maar als ik dan een keer brood eet, eens in de zoveel tijd, dan ook graag goed. Een van mijn all-time favorites is dan maisbrood met krabsalade. En niet zomaar, nee beide van een heel specifieke winkel. Dat dan weer wel;-) Weten welke? Lees snel verder!

recept maisbrood met krabsalade
De krabsalade koop ik bij Slagerij van Dam. Dit is werkelijk de lekkerste die ik ooit gegeten heb. Én waarschijnlijk ook by far de allerduurste. Voor een half (!!) bakje betaalde ik vandaag € 4,50… Maar goed, ogen dicht, betalen en snel naar de volgende bestemming: broodwinkel BBROOD. Hun maisbrood is ook al zo verschrikkelijk lekker. Ik vind dat concept sowieso fantastisch. Ziet er leuk uit, ze hebben altijd wat te proeven en de broden zijn echt super lekker!
Nou en dan die twee combineren dus. Verder niks erbij. Geen poespas. Alleen een snee brood met die krabsalade. Onovertreffelijk!
(Visited 253 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *