Parmaham met Vijgen

Vijgen zijn weer in het seizoen en that makes me happy. Very happy!
Ik ben zo’n super fan van dat heerlijke fruit en doe het overal doorheen; yoghurt, quiches, salades, broodjes, crostini’s, tosti’s. Noem maar op:-)

Om maar gewoon even heel simpel te beginnen, zodat je ze echt optimaal proeft, is ze helemaal puur serveren als (borrel)hap met bijvoorbeeld parmaham en honing zoals ik hier heb gedaan.

Andere ingrediënten die heerlijk combineren met vijgen zijn blauwe kaas, balsamico crème en amandelen.

Parmaham met vijgen

Ingrediënten

  • parmaham
  • vijgen
  • honing

Aan de slag

Scheur de parmaham in stukken en leg op een plan

Snijd de vijgen in plakken en halveer deze en leg dit erbij op de plank

Beetje honing erover en klaar ben je!

(Visited 154 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *