Rockstar Lifestyle is gestart!

Vandaag ben ik echt super excited. Want ik start vanavond met het 6-weken bootcamp programma van Rockstar Lifestyle.

De mannen van Rockstart Lifestyle omschrijven hun visie als volgt:
“De sleutel tot een energiek leven, vol zelfvertrouwen en veerkracht, ligt in de balans tussen gezonde voeding, fysieke beweging en mentale weerbaarheid”.

Waar het op neerkomt is dat ik me 6 weken ga inzetten met super zware bootcamp workouts (zoals zij zeggen; ‘niet die huppelklasjes die je in het Vondelpark ziet’) en gebalanceerde voeding. WANT: 80% van je resultaten worden gerealiseerd in de keuken. Nou dat klinkt mij natuurlijk als muziek in de oren:-) Rockstar Lifestyle

Ik heb nu een appje waarin ik al mijn voeding ga bijhouden en ik ben eergisteren begonnen. En dat is nogal een surprise, want wat blijkt; ik eet veel te weinig.
Vooral veel te weinig eiwitten en koolhydraten. Ik heb in de avonden echt eten moeten zoeken naar eten om aan mijn tax te komen. Dat wordt dus nog een mooie uitdaging.

Sunny conclusie aan dit verhaal: ik ga dus veel sporten en veel eten….. sounds like heaven!
Geen minpuntjes? Oke 1 dan: ook geen alcohol de komende 6 weken. Dus misschien moet ik mijn blog maar tijdelijk omdopen in Water ’n Cheese 😉

Vanochtend ben ik super goed gestart met het maken van een eiwitpannenkoek met banaan en dadels. Hier heb ik meteen ook maar een vlog van opgenomen. Die komt snel online.
Mijn plan is om de komende tijd een hele hoop recepten met eiwitpannenkoeken te maken en hier vlogs van op te nemen. DUS: stay tuned!

btw; dit is ook top voor niet-sporters want ik gok dat stiekem heel veel mensen lang niet aan hun dagelijkse eiwit-intake komen.

recept eiwitpannenkoek met banaan en dadels

 

 

 

(Visited 496 times, 1 visits today)

Comments

 1. says

  Well well, spannend! Gelijk al n goed inzicht, al die tijd te weinig gegeten en dan met name de eiwitrijke bronnen. Die om ziveel redenen (niet alleen voor spierherstel) ongelooflijk belangrijk zijn. Komende tijd we gonna cranck up your metabolism!!! We maken v je lichaam een brandstof verslindende machine!

  Lekker ontbijtje hoor die protein pancakes! Rijk aan eiwitten en wat vetten. De dadel en banaan maakt het lekker, mr ook extra suikers. Ik raad aan 1 van de 2 toe te voegen ipv allebei. In de ochtend adviseren wij een eiwit, vet en vezelrijk ontbijt. Dit om je insuline piek zo laag mogelijk te houden. Suikers helpen daar niet aan mee. De vezels kun je uit groentes halen….

  Keep it up en ik kijk uit naar je volgende blog!! :-)

  Grt G

  • grape 'n cheese says

   Hi Gijs,
   Thanks voor je reactie! Goed idee om de dadels te vervangen door iets vetters en minder zoets….what about een klein beetje pindakaas? :-)

   groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *