Speltbrood met avocado en gepocheerd ei

Romig, hartig en goddelijk. Zo omschrijf ik deze fantastische en gezonde lunch. Vetten moeten we allemaal binnenkrijgen en dan is het vet van de avocado wel een van de beste keuzes. En laat het nou ook nog eens heel erg lekker zijn. Vind je een eitje pocheren moeilijk? ik ook! dus ik gebruik deze handige zakjes. Het is natuurlijk net zo lekker met een zacht gekookt eitje!

speltbrood met avocado en gepocheerd ei

Ingrediënten

  • 1 snee (spelt)brood. Vers of lekker geroosterd
  • halve avocado
  • 1 ei
  • zeezout
  • eventueel: ei pocheer zakjes

Aan de slag

snijd de halve avocado in plakjes en verdeel over het brood.

In de tussentijd pocheer of kook je je eitje. Zodra deze klaar is leg je hem op de avocado.

Beetje zeezout erover ready you are!

(Visited 321 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *