Tosti met pindakaas en banaan

Gisteren na de hockey bracht een teamgenootje me op het idee om tosti’s te gaan maken. Doe ik echt nooit, maar vond het een topplan op zo’n regendag. Lekker comfort food. Ik bedacht er twee en heb ze ook meteen maar allebei opgegeten. Heerlijke eetbui…. en zeg nou niet dat jullie dat nooit hebben;-)

Hierbij de eerste (Elvis at dit vaak): tosti met banaan en pindakaas. Hoe hemels is dat?! :-) MJAMMM

tosti met pindakaas en banaan

Of eigenlijk gebruikte ik amandelpasta, maar dat heeft natuurlijk niemand in huis;-) Dat is overigens wel echt heel lekker en te koop bij de Eko Plaza of andere natuurwinkels. Dus moet je daar een keer zijn, gooi dit dan in je mandje!

Ingrediënten voor 1 tosti

  • twee plakken (wit) brood
  • pindakaas of amandelpasta
  • 1/3 banaan
  • boter

Aan de slag

Besmeer de plakken brood dun met boter. Doe vervolgens een royale laag pindakaas op 1 boterham en bedek met plakjes banaan. Andere plak brood erop en klaar!

Heb je geen tosti ijzer zoals ik, dan lukt het ook perfect met een grillpan: leg een stuk bakpapier in de grillpan en leg hier de tosti’s op. Dan zet je een grote, vrij zware, pan boven op de tosti’s en laat je ze een paar minuutjes grillen. Nog even omdraaien en klaar.

Ik kan niet zeggen hoe lang ze moeten want is afhankelijk van je pan en de grootte van je pit. Gewoon regelmatig even kijken!

Geniet van deze zondige tosti!!!

(Visited 352 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *