Wrap met gerookte zalm

Heb jij dat ook vaak; je wilt hapjes maken maar ineens gaat je hersenpan niet verder dan kaasjes en noten. Terwijl je toch zeker weet dat je ook heel makkelijk zelf iets kunt maken…… maar wat ook alweer?? Ik ben altijd een beetje blanco als het op hapjes aankomt. Toos inspiratieloos. Daarom de reminder aan deze te klassieke, maar te lekkere en te makkelijke zalmwrap. Wat zijn jouw favoriete hapjes? Help mij aan wat inspiratie en ik zal ze bloggen!

wrap met gerookte zalm

Ingrediënten voor zo’n 20 hapjes

  • 3 wraps
  • 200 gr gerookte zalm
  • 3 el kruidenkaas
  • handje rucola
  • limoen

Aan de slag

Verwarm de wraps één voor één aan elke kant 30 seconden in een droge koekenpan. Belangrijk is om er steeds één te vullen voordat je de andere verwarmt. Ze worden namelijk erg snel hard als je ze buiten de pan laat rusten.

Besmeer de wrap met kruidenkaas en verdeel wat gerookte zalm over de lengte in het midden van de wrap. Knijp er een beetje limoensap overheen en strooi er wat blaadjes rucola op.

Vervolgens rol je de wrap op, snijd je er plakken van en leg je ze op een bord of plank.

Wedden dat iedereen ervan smult?

(Visited 319 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *