Vandaag een heerlijk en snel lunchgerecht voor jullie! Ik gebruikte libanees platbrood hiervoor.
Hummus/humus/hoemoes/houmous (hoe schrijven jullie dit??) is bij mij een beetje aan het battelen met kaas qua lekkerheid op broodjes, toastjes en door salades. Kan er echt niet vanaf blijven als ik het in huis heb.
Wel moet ik eerlijk bekennen dat het me nog nooit gelukt is om het écht goed zelf te maken. Stiekem vind ik die van Sabra gewoon echt heerlijk. Of ik haal het bij een speciaalzaak bij mij om de hoek; de hummus oase noem ik het.
Probeer deze wrap van platbrood met hummus en pistache deze week eens. You’ll love it
Ingrediënten voor 2 wraps
- 2x een half platbrood
- 4 el hummus
- handje pistachenoten, gepeld
- pluk koriander
Aan de slag
Verdeel de hummus met de pistachenoten en koriander over de helft van een half platbrood.
Draai hem nu in tot een vorm ijshoorntje. Of vouw hem gewoon lekker dicht;-)
Geef een reactie