TROTS als een pauw op m’n eerste campagne & commercial

Dit moet ik echt even delen want ben hier echt zo niet normaal trots op:-) Vandaag is de online campagne van ‘mijn’ product MAGGI BAK & BBQ Marinade live gegaan. En dat is me toch een leuke campagne geworden. Check dit filmpje:

Precies een jaar geleden startte ik in het marketing team van MAGGI en vrijwel direct werd me verteld dat het plan was om een marinade te gaan introduceren. Nou daar ging ik dan…onderzoeken doen, proeven en nog een proeven, schakelen met de fabriek, een naam bedenken, heel veel keuzes maken, mensen overtuigen, een verpakking maken, presentaties maken en dan eindelijk introduceren op de winkelvloer. Dat was in maart van dit jaar. En toen begon het volgende avontuur: een campagne. Benieuwd? Klik snel op lees meer.

Dit werd uiteindelijk vorm gegeven door The Biggest Bloggers BBQ waar ik eerder over schreef. Brenda van Brendakookt.nl en Sabine van ohmyfoodness.nl organiseerden samen met ons een BBQ waar ze hun trouwste volgers uitnodigden. Op een zonovergoten zondag vond deze BBQ plaats en hadden we een hele filmcrew die alles vast legde. Iedereen at heerlijk gemarineerd vlees en andere recepten van Brenda en Sabine. De verse ideetjes die je in de film ziet zijn allemaal bedoeld om je (vaak last-minute) BBQ net wat leuker te maken.  Loran von Liebenstein was erbij om, samen met de gasten, deze verse ideetjes vast te leggen op beeld. Deze leuke filmpjes vind je allemaal op youtube en maggi.nl.

Bijvoorbeeld deze hieronder.

Je begrijpt: ik ben super benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie net zo vrolijk worden van deze filmpjes als iedereen bij ons op kantoor. Dus: Let me know:-)

enne, niet vergeten deze heerlijke BAK & BBQ marinade te kopen he. Hij is echt super jummie!

(Visited 335 times, 1 visits today)

Comments

    • grape 'n cheese says

      Ze zijn heerlijk Lisa. De original barbecue is mijn persoonlijke favoriet. Ben heel benieuwd wat jij ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *