Wentelteefjes van Paas-stol

As promised hierbij het lekkerste idee om je oud geworden paas-stol op te pimpen. Perfect voor de lunch vandaag of morgenochtend om nog even dat laatste paas-gevoel mee naar werk te nemen:-)
Wentelteefjes; I love them!
En heb je daarna nog steeds brood over? Als niemand kijkt lekker de spijs eruit eten en het oude brood aan de hond geven;-)

recept wentelteefjes van paas stol
Ingrediënten voor 8 wentelteefjes
  • 1 ei
  • 250 ml melk
  • 1 tl kaneelpoeder
  • bruine basterdsuiker of rietsuiker
  • boter om in te bakken
Aan de slag
Kluts het ei in een kommetje en meng met de melk en het kaneelpoeder. Wentel hier je plakken paas stol doorheen en leg ze gestapeld op een ander bord.
Nu giet je het ei-melk mengsel over de stapel en laat je het een paar minuten intrekken.
Bak de wentelteefjes in een pan met boter voor zo’n 5 minuten of totdat ze goudbruin zijn.
Serveer de sneetjes met suiker.
JUMMIE!
(Visited 240 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *